Profiili ja asetukset
Näytä Profiili
Nimesi ja kuvasi näkyvät muille osallistuessasi tapahtumiin ja keskusteluihin.
Omat jutut
Omat tapahtumat
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Kauneus

5 niksiä meikkivoiteen levitykseen

Rullaantuuko meikkivoide? Paakkuuntuuko voide joihinkin kohtiin kasvoja? Näillä vinkeillä meikkivoide levittyy paremmin.

Teksti Trendi
Kuvat Adobestock
29.12.2020 Trendi

1. Pese kädet saippualla puhtaiksi bakteereista ennen levitystä. Levitä meikkivoide käsillä, sillä käsien lämpö saa meikkivoiteen sulautumaan ihoon. Painele meikkivoide kevyesti iholle.

2. Jos meikkivoide paakkuuntuu yleensä johonkin kohtaan kasvojasi, ihosi on liian kuiva. Kuori kasvot ja pyörittele sitten kosteusvoide, -öljy tai -seerumi ihoon päättäväisesti sormenpäillä, jotta aine imeytyy kunnolla. Odota pari minuuttia ja levitä päälle meikkivoide.

3. Jos tulet levittäneeksi turhan paksun kerroksen meikkivoidetta, suihki naamaan kasvovettä. Taputtele ylimääräinen vesi ja meikki pois vessapaperilla.

4. Kiinnitä meikki meikinkiinnityssuihkeella. Se lisää meikkivoiteen kestävyyttä.

5. Jos meikkivoide rullautuu, tarkista ainakin seuraavat asiat: ovathan ihonhoitotuotteet ehtineet imeytyä ihoon kunnolla ja eihän monissa päällekkäin laitetuissa tuotteissa ole silikonia - tällöin silikonia voi olla liikaakin, mikä aiheuttaa rullautumisen. Jotkin tuotteet eivät vain sovi yhteen. Esimerkiksi öljypohjainen ihonhoitotuote voi aiheuttaa vesipohjaisen meikkivoideen rullautumisen. Kokeile siis vaihtaa tuotteita.

Juttu on julkaistu aikaisemmin Trendissä.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Pysy mukana!

Tilaa uutiskirjeemme tästä. Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt