Lily

Lily-etiketti

Lily-etiketti
Tervetuloa Lilyyn! Yhdessä teemme Lilystä ihanan paikan kaikille, joten tutustuthan etikettiimme.
Julkaistu 27.2.2019

Ole kohtelias.

On sallittua olla eri mieltä ja esittää kriittisiä mielipiteitä. Nimettömät hyökkäävät kommentit eivät kuitenkaan kuulu Lilyyn. Kunnioita muiden mielipiteitä äläkä haasta tarkoituksella riitaa. Bloggaajalla on oikeus poistaa asiattomiksi kokemansa kommentit ja keskustelut postauksistaan. Lisäksi Lilyn ylläpidolla on oikeus poistaa asiattomat kommentit, postaukset tai etikettiä rikkova käyttäjä ilman erillistä varoitusta.

Anna hyvän kiertää.

Kommentoimalla julkaisua tai klikkaamalla sydän-painiketta voit kertoa jutun tekijälle, että pidät jutusta. Jaa hyvät jutut eteenpäin myös muissa sosiaalisissa medioissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa.

Noudata lakia.

Lilyssä ei ole tabuja. Syrjivää, herjaavaa tai muulla tavoin loukkaavaa sisältöä ei kuitenkaan sallita. Jos joku mielestäsi rikkoo Lilyn etikettiä tai Suomen lakia, ilmoita sisällöstä toimitukselle lähettämällä palautetta. Ylläpidolla on oikeus poistaa sääntöjen vastainen materiaali ja sitä levittänyt käyttäjä Lilystä ilman erillistä varoitusta.

Kunnioita muiden yksityisyyttä.

Älä julkaise muiden henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja, kuten nimeä, osoitetta tai puhelinnumeroa, ilman lupaa. Kysythän myös luvan, ennen kuin julkaiset kenestäkään toisesta valokuvan.

Lainaa oikein.

Jos viittaat toiseen bloggaajaan tekstissäsi, on hyvän nettitavan mukaista linkata lähdeblogiin.

Kysy lupa kuvan käyttöön.

Ainoa täysin varma ja luvallinen tapa käyttää kuvia blogissa on toimia lakien ja sääntöjen mukaisesti: käytä vain omia kuviasi ja sellaisia kuvia, joiden käyttämiseen sinulla on lupa. Kun olet saanut luvan kuvan käyttöön blogissasi, muista merkitä lähde. Muistathan, että bloggaajana olet vastuussa siitä, että noudatat tekijänoikeuksia.

Älä mainosta.

Lily on tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön. Piilomainonta on kiellettyjä. Ethän myöskään lähetä roskapostia tai spämmää. Jos teet kaupallista yhteistyötä, lue lisää niiden merkitsemisestä blogissasi täältä. Jos haluat mainostaa Lilyn sivuilla tai perustaa kaupallisen blogin tai kampanjan, ota yhteyttä mediamyyntiimme.

Kommentoi »