Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi


Trendi Hyvä arki -numero on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari valitsi kolme juttua, joilla on iso vaikutus arkeen.
Teksti Toimitus

1. Parempi työpäivä unelmatyössäkin

Olen luullut, että olen hyvä organisoimaan työpäiviäni. En esimerkiksi avaa sähköpostia ensimmäisenä aamulla vaan teen päivän tärkeimmät asiat ennen kuin reagoin muiden viesteihin. Kun haastattelimme Trendiin useita menestyneitä ja unelmatöissä olevia naisia, sain paljon uusia ideoita. Vaikutuin esimerkiksi Veronica Verhon intohimoisesta tekemisestä ja laiskottelun osaamisesta ja Googlen Pohjois-Euroopan tuotemarkkinointipäällikön Yacine Sambin touhutunnista työpäivän jälkeen.

2. Ruoka, joka odottaa töistä palaavaa

Lempiruokani arkena on lämmittämällä valmis ruoka. Koska palaan välillä vähän liian nälkäisenä kotiin, on ihaninta, kun olen tehnyt ruuan valmiiksi odottamaan. Ruokajuttumme tekijä, valokuvaaja Suvi Kesäläinen antaa täydellisen reseptin: kasvisruoka vain paranee uudelleen kypsentäessä – ja siihen voi helposti tyhjentää jääkaapin. Tämä jos mikä tekee arjesta paremman!

3. Paras versio itsestäsi

Jääkö sinulta usein töissä, kotona tai kavereiden kanssa asioita sanomatta? Et vain saa puheenvuoroa tai koet, ettet kehtaa kertoa kaikkea tietämystäsi? Itsensä pienentäminen ei ole mikään kiva juttu. Lue asiantuntijoiden kommentit jutustamme ja mieti, voisitko lopettaa itsesi pienentämisen ja alkaa parhaaksi versioksi itsestäsi.

Mari, päätoimittaja

Julkaistu: 6.5.2019