Profiili ja asetukset
Näytä Profiili
Nimesi ja kuvasi näkyvät muille osallistuessasi tapahtumiin ja keskusteluihin.
Omat jutut
Omat tapahtumat
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Ihmiset

Maryam Razavi ja raskaustyyli: "Halusin antaa pyöristyvän vatsan näkyä"

Muotialan ammattilainen Maryam Razavi, 37, sai esikoisensa tänä vuonna. Hän kertoo raskaustyylinsä kulmakivet.

Teksti Satu Adam
19.8.2020 Trendi

”Olen aina viihtynyt oversize-vaatteissa, kuten ylisuurissa neuleissa ja huppareissa. Raskauden tuoma muutos pukeutumiseen ei ole ollut suuri. Odotusaikana olen yhdistänyt väljiä yläosia minihameisiin ja kapealahkeisiin farkkuihin. Jalkineetkin ovat pysyneet samana, sillä työn puolesta stylistinä olen tottunut käyttämään matalia kenkiä, kuten maihareita tai lenkkareita.

Raskauden alkuvaiheessa halusin pitää tiedon itselläni, mutta sitten tuli aika, jolloin halusin nauttia kasvavasta mahastani ja antaa sen näkyä. Se on ollut ihanaa! 

Olenkin hankkinut pari väljää, A-linjaista mekkoa ja käyttänyt niitä, kun ylisuuret neuleet ja hupparit ovat alkaneet kyllästyttää. Ostin mekot tavallista väljempinä. Näin voin käyttää niitä myöhemmin kesällä.

Hankin myös ylisuuret sukkahousut ja leggingsit, jotka voi venyttää mahan päälle. Mammafarkkujen löytyminen oli puolestaan suuri helpotus ikuiselle farkkutytölle. Ne ovat todella mukavat päällä. Tärkeintä tyylissäni on ollut, ettei mistään kiristä.

Olen fiilistellyt malli ja tv-juontaja Ashley Grahamin ja bloggaaja Nicole Warnerin raskausajan tyylejä. Heillä on ihana meininki, jota on ollut kiva seurata. Ashley käsittelee asioita suoraan ja Nicolen visuaalisuus vie mukanaan.

En ole oikeastaan pohtinut sen syvemmin pukeutumisjuttuja. En usko siihen, että pitäisi luoda erikseen raskausajan tyyli, joka poikkeaisi omasta pukeutumisesta. On ollut kiva huomata, että raskausaikana oman vaatekaapin sisältö on palvellut ja mukautunut tähän aikaan hyvin. Olen vain ollut niin valtavan onnellinen raskaudestani, sillä se oli todella toivottu uutinen.

Vauvan synnyttyä olen varmasti todella mukavuudenhaluinen. Uskon kuitenkin säilyttäväni saman tyylin. Kesällä käytän tuttuun tapaan shortseja ja mekkoja. Odotan, että saa pukeutua kevyemmin ja toisaalta sitä, että voin pukea päälleni vanhat farkkuni.

Tulevalle vauvalle olen hankkinut vaatteita hyvin maltillisesti. On ollut ihana kaivaa esille perheenjäsenien vanhoja lastenvaatteita, kuten potkupukuja ja villatakkeja, ja huoltaa niitä odottamaan uutta käyttöä. Äitini on myös tehnyt ihania neuleita vauvalle. Hän on muutenkin ollut tukenani joka päivä. On ollut ihanaa, että äidiltä voi kysyä mitä tahansa raskauteen liittyvää. Se on iso rikkaus. Ehkä äitini neulomisvimma tarttuu myös minuunkin.”

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Pysy mukana!

Tilaa uutiskirjeemme tästä. Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt