Profiili ja asetukset
Näytä Profiili
Nimesi ja kuvasi näkyvät muille osallistuessasi tapahtumiin ja keskusteluihin.
Omat jutut
Omat tapahtumat
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Kauneus

Täydellinen ripsiväri ja paras öljy gua shaan – Nämä 36 kotimaista kosmetiikkabrändiä ovat Trendin suosikit

Kotimaista kosmetiikkaa on tarjolla enemmän kuin koskaan. Löydä uudet suosikkisi Trendin toimituksen kokoamalta listalta.

Teksti Trendi
Kuvat Adobestock
4.5.2020 | Päivitetty 22.2.2024 | Trendi

Atopik. Apteekkikosmetiikan helmi, jonka valikoimassa on kasvo- ja vartalotuotteita herkälle iholle. Kokeile myös itseruskettavia ja aurinkotuotteita! Edullisia, perusvarmoja tuotteita.

BTB13. Ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteita voi ostaa hoitoloista. Suositus multibalsamille, jota voi sipaista kynsinauhoille, huuliin ja superkuiviin kohtiin. Myös ripsiseerumi toimii: se pidentää ja vahvistaa ripsiä.

Ekopharma Helsinki Ammattilaisten myymissä luonnonkosmetiikan tuotteissa hyödynnetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita, kuten marjansiemenöljyjä. Loistavia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteita voi ostaa hoitoloista. Suositus kasvojen puhdistusöljylle, multibalsamille ja kynsinauhaöljylle.

Famo. Tuusulalainen yhden naisen yritys valmistaa pöllönmuotoisia sampoopaloja. Tuoksuherkälle sopivia tuotteita suloisissa ja kierrätettävissä pakkauksissa. Ps. Myös koiranturkin tuotteet!

Fiini Naturally. Onko sinulla herkkä iho, jolle ei mikään tuote meinaa sopia? Niin oli Fiini-tuotteiden kehittelijöilläkin. Siksi he alkoivat kehitellä tuotteita, jotka sopivia itselle. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja helläväräisiä, kuten kauraöljystä ja jojobaöljystä tehty maitomaiseksi käytettäessä muuttuva puhdistusbalmi.

Flow Cosmetics. Luonnonkosmetiikkabrändin avainraaka-aineita ovat kotimaassa kasvaneet villimarjat ja -yrtit. Kattava valikoima kasvojen- ja vartalohoitotuotteita, curly girl -metodiinkin sopivia hiustuotteita ja uusimpana ihania chakraparfyymejä. Hinta-laatusuhteeltaan loistava, ja tuore brändiuudistus toi mukanaan myös kauniit pakkaukset.

Four Reasons. Marketissa myytävät hiustenhoitotuotteista löytyy jokaiselle hiustyypille luottotuotteet. No Nothing -sarja sopii herkkäihoisille ja Nature-sarja on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Edullisia ja perusvarmoja hiustuotteita.

Frantsila. Perheyritys on yrttien luomuviljelyn edelläkävijä pohjoismaissa, jonka toiminta perustuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja kestävään kehitykseen. Eteeriset öljyt, voiteet ja salva ovat klassikkoja, käsidesi, kasvovesi ja luomudeodorantti kiinnostavia uutuuksia.

Globe Hope Cosmetics. Mia Höytö Cosmetics siirtyi Globe Hobe Cosmeticsin alle. Yhteistyön tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa kauniissa valko-kultaisissa pakkauksissa. Kotimaisen kasvohoidon luksusta!

Havu Cosmetics. Upeampaa huulipunasarjaa saa etsiä! Täysin biohajoavissa punissa on upeat sävyt ja lyömättömän kaunis puupakkaus. Sävyissä on täydellisiä luonnollisen nudeja ja syvempiä punaisia.

Henua Organics. Luonnonkosmetiikkabrändin ihonhoitotuotteet ovat yksinkertaisen ylellisiä ja aavistuksen arvokkaampia. Vedetön kosmetiikka sisältää vitamiini- ja antioksidanttipitoisia kasviöljyjä. Kauniit pullot ja span tuntu!

Herbina. Legendaarinen Herbina valmistaa tuotteensa Heinävedellä. Helposti saatavilla olevissa edullisissa tuotteissa löytyy valikoimaa kasvojen- ja hiustenhoitoon. Suosikkeja: loistava curly girl -tuotevalikoima, suloiset uudistuneet kasvojenhoitotuotteet ja loistava hajusteeton kuivasampoo.

Hetkinen. Kun etsit kosmetiikkaa lahjaksi, katso Hetkisen valikoima. Pakkauksissa on käytetty kotimaista mäntyä, ja yksinkertaisen tyylikkäät purkit jättää mielellään yöpöydälle. Kokeile ravitsevia vartalovoiteita ja huulibalsamia.

Inari Arctic Beauty. Luonnonkosmetiikan raaka-aineet kerätään Lapista. Kahden naisen perustaman yrityksen tuotteet ovat saaneet inspiraatiota myös korealaisesta kasvohoidosta, ja valikoimassa on kuusi kasvoja hellivää ja kosteuttavaa tuotetta.

Kolme Cosmetics. Runsas tuotevalikoima ihon- ja kasvojenhoitotuotteita ja palasampoita. Brändin on kehittänyt kahden lapsen äiti, joka uskoo toxfree-kosmetiikkaan.

Korento Cosmetics. Cosmos-luonnonkosmetiikkasertifioiduilla meikeillä loihtii luonnollisen hehkuvan meikkipohjan. Tuotteissa on marjoihin pohjautuvaa Berry Active Complex -yhdistettä, joka lupaa suojata ilmansaasteilta, stressiltä ja UV-säteiltä. Ihanat poski- ja huuliväri, korostusväri ja meikinpohjustusvoide ovat kiitellyimpiä tuotteita.

Laponie of Scandinavia. Kotimaisia, huippuraaka-aineista tuotettuja luonnonkosmetiikan kasvohoitotuotteita. Tuotteet kehitellään ja valmistetaan Helsingissä. Simppeliä, toimivaa ja äärimmäisen kauniit pakkaukset, jotka henkivät Suomen luontoa. Hanki ainakin kasvoöljy, joka toimii täydellisesti gua sha -lastan alla.

Lumene. Kaikille tuttu klassikkobrändi viettää vuonna 2020 50-vuotispäiviään. Espoossa valmistettavissa tuotteissa on hyödynnetty elintarvike- ja metsäteollisuuden sivuvirtoja jo 20 vuotta. Trendi suosittelee etenkin meikkipohjan tuotteita, loistavaa vedenkestävää ripsiväriä ja kasvojen ihonhoitolinjoja.

Luonkos. Naantalissa käsintehdyt vartalo- ja kasvoöljykakut ovat luonnonkosmetiikan luksusta, vedettömiä, lisäaineettomia ja muovittomia. Kokeile kasvoöljykakkua, joka puhdistaa meikin ja hoitaa ihoa. Uusin tuote on vartaloöljykakku, joka hoitaa ja kosteuttaa ja jättää iholle hennon kimalteen. Erityisplussa kierrätettävästä pakkauksesta.

Luoto. Kiinnostaako vedetön kosmetiikka? Luoto-merkin voiteet eivät sisällä vettä, joten ne sopivat hyvin rutikuivan ihon pehmittämiseen ja kosteustasapainon ylläpitämiseen. Niissä on vain luonnollisia kasvirasvoja ja -öljyjä. Tuotteet on pakattu Sulapacin biohajoaviin purkkeihin.

Luvially. Suloisia liukuvärjätyissä pakkauksissa olevia huulivoiteita! Luvially käyttää raaka-aineina vain Suomesta saatavia aineita, kuten mehiläisvahasta. Pakkaukset ovat kierrätettävää kartonkia.

LV. LV eli Lumivalko-tuotteet ovat suomalaisen mökkisaunan suosikkeja. Koko perheen hygieniatuotteet ja myös pyykin- ja astianpesutuotteet.

Murumuru. Sertifioidun luonnokosmetiikkasarjan tuotteet perustuvat hoitavaan Murumuru-voihin. Tuoksuvat ihan karkkisilta ja pakkaukset ovat suloisen pastellisia. Kokeile toffeelta tuoksuvaa BB-voidetta ja karkkisen makeaa C-vitamiiniseerumia. Edullisia ja monelle iholle sopivia!

Niki Newd. Tuorekosmetiikka valmistetaan käsityönä tilauksesta. Ainesosat ovat täysin luonnollisia ja sopivat herkkäihoisellekin. Kokeile esimerkiksi puurolta tuoksuvaa, ihoa kirkastavaa kauranaamiota. Niki Newd -kasvohoitoa voi kokeilla Helsingissä Hotelli St. Georgessa.

Olivia Klein. Vaivattoman tyylikästä kosmetiikkaa yksinkertaisuuden ylistäjälle. Tuotteet palvelevat erityistarpeita: ne sopivat akneen, herkkäihoisille ja allergisille.

Pure Beauty Turkulaislähtöisen Pure Beautyn tavoite on löytää maailman parhaat luonnollisesti viljellyt ja eettisesti tuotetut aidot raaka-aineet ja luoda niistä korkealuokkaisia ja houkuttelevia tuotteita. Valikoimassa ihonhoitotuotteita ja erityisen paljon öljypohjaisia tuotteita.

Påre. Tarvitaanko miehelle ja naiselle omat tuotteet? Påre sanoo ei: he kehittävät sarjan, joka sopisi toiminnaltaan että purkeiltaan kaikille ja säästäisi tilaa kylpyhuoneesta. Tärkeitä raaka-aineita ovat rosmariini, marjat, omenan aminohapot sekä öljyt. Kokeile esimerkiksi antioksidanttista PHA-kuorintaa!

Rokua Skincare. Luonnonkosmetiikkaa erityisesti miehille. Miehekkään mustissa pakkauksissa myydään partaöljyä ja kasvojenhoitotuotteita.

Saaren taika. Tuotteet on suunniteltu alun perin kehittäjänsä hankalien iho-ongelmien hoitoon, joten sarjassa on muun muassa syväpuhdistavia, antibakteeria ja hellävaraisia naamioita ja saippuoita. Ne tehdään oikeasti saaressa, Särkisalossa, lähellä Saloa, ja tärkeä raaka-aine, tyrni, tulee myös samalta saarelta. Yritys lupaa istuttaa puita ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ja käyttää aina ekosähköä.

Scent of Finland. Vuonna 2020 lanseerattu kotimainen tuoksubrändi valmistaa ensimmäisenä Suomessa unisex-parfyymejä. Liljendalissa syntyvillä tuoksuilla on ihanat nimet ja upeat, yksinkertaiset pakkaukset. Kajo, Kaltio, Korpi ja Vire-tuoksuissa tuntuu pohjoinen luonto ja voimakkaat, raikkaat elementit. Edukas 83 e / 50 ml hinta kotimaiseksi loistotuotteeksi. Ainutlaatuisia löytöjä!

Senja Cosmetics. Mustikoita, puolukoita ja variksenmarjoja – ja muita luonnon antimia! Senja-sarjassa käytetään lähinnä vain metsästä kerättyjä, ei viljeltyjä marjoja. Merkki kertoo nettisivuillaan tarkasti myös aineet, joita he eivät käytä: niihin kuuluvat muun muassa palmuöljy ja synteettiset tuoksut. Kokeile vaikka koivunmahlaa sisältävää tuhtia hoitovettä!

Snowanna. Marjoja, kauraa ja rypsiöljyä. SnowAnnan tuotteissa luotetaan suomalaisen luonnon antimiin. Jos ihosi on kuiva ja karhea, kokeile Honey-kuorintanaamiota – sitä voi käyttää myös saunassa! Tuotteilla on Fi-Natura-sertifikaatti.

Supermood. Anne Kukkohovin kosmetiikkasarjassa on luonnonkosmetiikkaa, syötävää kosmetiikkaa ja terapeuttista kosmetiikkaa. Kokeile ainakin Egoboost-sarjan Moisture Kick -seerumia.

Unna Nordic. Luonnonkosmetiikan tuotteiden pääraaka-aineet ovat peräisin metsästä. Helsingissä valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista koivunmahlaa ja ihoa vahvistavaa kauraa. Unna Nordic -hoitoja voi kokeilla luonnonkosmetiikkahoitoloissa. Tuotesuositukset Vieno 7 -öljyseerumille ja Varpu Renewing Tonerille. Superkauniit ja yksinkertaiset pakkaukset jättää mielellään näkyville.

XZ. XZ:n klassiset hiustenhoitotuotteet valmistetaan Herbinan tavoin Heinävedellä. Edullisissa koko perheen suosikeissa on myös loistavia curly girl -metodiin sopivia tuotteita.

YA Naturae. Yliopiston apteekin oma ekosertifioitu sarja pitää sisällään hinta-laatusuhteeltaan loistavia ihonhoitotuotteita. Trendin suosikki on kauralta tuoksuva päivävoide.

Puuttuiko listalta suositus? Kerro kommenteissa!

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Pysy mukana!

Tilaa uutiskirjeemme tästä. Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt