Trendi
Trendi on palkittu naistenlehti, joka antaa syvällisiä oivalluksia työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja ilmiöistä.
5

Tervetuloa viisaiden naisten seuraan! Kun avaat Trendin, tapaat fiksuja ja inspiroivia naisia. Haastattelemme joka lehteen lukuisia upeita naisia, jotka jakavat oivalluksena ja inspiraationsa muille. Puhumme avoimesti muodista, kauneudesta, työstä, ruuasta ihmissuhteista, hyvinvoinnista - kaikesta, mitä aikuisen naisen elämään kuuluu. Tartumme ajankohtaisiin ilmiöihin, liittyvät ne sitten deittailuun, uupumukseen tai vastuulliseen muotiin. Lupaamme, että joka kerta saat uusia oivalluksia ja näkökulmia elämääsi.

Entistä vastuullisempi vaatekaappi

Trendi esittelee joka kerta muotia, joka kestää aikaa. Eikä trendeissä pysyminen aina vaadi asukokonaisuuksien ostamista vaan joskus vilkaisu omaan vaatekaappiin ja muotijutusta saatu yhdistelyidea voivat riittää. Huippustailaajiemme valitsemat asut sopivat monenkokoisille ja erilaisille budjeteille.

Vuodelle 2020 annoimme myös ilmastolupauksen: kuvaamme kaikki muotijutumme Suomessa.

Suoraa puhetta vaikeista aiheista

Emme pelkää puhua aiheista, joista yleensä on vähän vaikea puhua. Upeat haastateltavamme puhuvat mielenterveydestä, terapiasta, kehopositiivisuudesta sekä työelämän ja somen tuomista paineista. Vertaistuki voimaannuttaa! Iloitsemme yhdessä voimaannuttavista elämänopeista ja nauramme arjen mokailuille - kaikillehan nyt välillä sattuu eikä kenenkään arki ole täydellistä!

Hyötytietoa kauneudesta

Kauneusjuttujen tekijämme etsivät kosmetiikkauutuuksien joukosta helmiä, testaavat kiinnostavimmat ja valitsevat juttuihinsa vain parhaat. Kerromme, mihin oikeasti kannattaa satsata ja mistä kauneustrendeistä maailmalla jo puhutaan. Puhumme myös ulkonäköpaineista ja pyrimme hellittämään niitä: sinulla on oikeus olla juurin sennäköinen kuin haluat.

Ei vaatimuksia vaan omaa aikaa

Trendi lupaa sinulle oman hetken, mahdollisuuden pysähtyä ja vain nauttia – emme vaadi sinulta mitään. Ei yhtään treeniohjetta, uutta ruokavaliota, puhumattakaan laihdutusohjelmaa. Sen sijaan luvassa on joka kerta inspiraatiota, rohkaisua ja polttoainetta unelmillesi. Ehkä alat miettiä toisella tavalla työtäsi, parisuhdettasi tai saat inspiroivan kauneusvinkin.

Ota hyvä asento ja nauti - teemme lehden sinun omaa hetkeäsi varten!

Seuraa meitä:
Aivan mahtavaa, että eettisyys ja ekologisuus näkyvät entistä enemmän Trendissä!
Riikka, Tampere
Aina Trendissä
Kiinnostavia näkökulmia ja syvällisiä oivalluksia työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja ilmiöistä.
Muotia ja trendejä. Inspiroivia asuyhdistelmiä ja ajatuksia oman tyylin löytämisestä ja vastuullisemmasta vaatekaapista.
Naisia, joiden tyyli ja elämäntarina inspiroivat.
Kauneustuotteiden vertailuja, vinkkejä uutuustuotteista ja rehellistä puhetta ulkonäöstä.
Koskettavia ja voimaannuttavia tarinoita aidosta elämästä ja vaikeuksista selviämisestä.
Seuraa meitä Instagramissa